Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Sokak hayvanları Çukurova’ya emanet...

Sokak hayvanları Çukurova’ya emanet...

Sokak hayvanları Çukurova’ya emanet...

Pandemi önlemleri çerçevesinde sokaga çikma yasagi uygulanmasi nedeniyle sokakta kalan sahipsiz hayvanlara Çukurova Belediyesi sahip çikmaya devam ediyor. Çukurova Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü ekipleri ilçenin onlarca noktasinda sokak hayvanlarini besledi, su ihtiyacini giderdi. Çukurova Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokaga çikma yasaginda sahipsiz hayvanlari besledi ve su ihtiyaçlarini karsiladi.

 

Pandemi önlemleri çerçevesinde uygulanan sokaga çikma yasaginin sokak hayvanlarini olumsuz etkilememesi için Çukurova Belediyesi tüm önlemleri aliyor. Sokaga çikma yasagindan dolayi hayvan severler sokak hayvanlarini besleyemedigi için Çukurova Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü ekipleri herkesin evinde oldugu bu günlerde yogun mesai harciyor. Ekipler ilçede belirlenen yaklasik 50 noktada sokak hayvanlarini besliyor, mama ve su destegi sagliyor. Çukurova Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü ekiplerinin bu çalismalari hayvan severler tarafindan takdirle karsilaniyor.

 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Pandemi nedeniyle sokaga çikma yasagi uygulaniyor. Insanlar disari çikamadigi için sokakta yasayan can dostlarimiz sikinti yasiyor. Belediye olarak hafta içinde de besleme noktalarinda mama ve su destegi sagliyoruz. Ancak hafta sonu bu konudaki çalismalarin daha yogun olmasi gerekiyor. Sagolsun arkadaslarimiz sokaga çikma yasaginin uygulandigi hafta sonu da yogun olarak çalisiyor ve sokak hayvanlarina sahip çikiyor. Sokakta yasayan can dostlarina sahip çikmaya devam edecegiz” dedi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli